Visualització del contingut web Visualització del contingut web

 
 

Camí de navegació Camí de navegació

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Clavegueram

Aigües de Barcelona reuneix l'experiència de més de cent xarxes de clavegueram gestionades a tot Catalunya des de les diferents empreses d'Agbar. Aigües de Barcelona reuneix l'experiència de més de cent xarxes de clavegueram gestionades a tot Catalunya des de les diferents empreses d'Agbar.

Les xarxes de clavegueram municipal necessiten un manteniment, una neteja i una conservació per respondre tant a les exigències dels ciutadans que demanden uns serveis públics i un entorn urbà de qualitat, com a la creixent responsabilització mediambiental i la consegüent adequació a la legislació.

Aigües de Barcelona ofereix una gestió integral, ordenada i responsable de la xarxa de clavegueram i del drenatge urbà, sempre en coordinació amb l'ajuntament i amb un esment especial al manteniment preventiu. El pla d'inspeccions i de manteniment preventiu inclou des de la neteja de la xarxa de clavegueram i dels embornals i reixes, fins als desembussos i neteges urgents. També es fa la gestió de residus i el control dels abocaments.

Aigües de Barcelona gestiona la xarxa de clavegueram als municipis de Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Montcada i Reixac, El Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Consulta en aquest mapa els municipis on Aigües de Barcelona gestiona el clavegueram.