Clavegueram

Aigües de Barcelona reuneix l'experiència de més de cent xarxes de clavegueram gestionades a tot Catalunya des de les diferents empreses d'Agbar. Aigües de Barcelona reuneix l'experiència de més de cent xarxes de clavegueram gestionades a tot Catalunya des de les diferents empreses d'Agbar.

Les xarxes de clavegueram municipal necessiten un manteniment, una neteja i una conservació per respondre tant a les exigències dels ciutadans que demanden uns serveis públics i un entorn urbà de qualitat, com a la creixent responsabilització mediambiental i la consegüent adequació a la legislació.

Aigües de Barcelona ofereix una gestió integral, ordenada i responsable de la xarxa de clavegueram i del drenatge urbà, sempre en coordinació amb l'ajuntament i amb un esment especial al manteniment preventiu. El pla d'inspeccions i de manteniment preventiu inclou des de la neteja de la xarxa de clavegueram i dels embornals i reixes, fins als desembussos i neteges urgents. També es fa la gestió de residus i el control dels abocaments.

Aigües de Barcelona gestiona la xarxa de clavegueram als municipis de Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Montcada i Reixac, El Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Consulta en aquest mapa els municipis on Aigües de Barcelona gestiona el clavegueram.