Analítica més recent de la teva aigua

L'aigua que Aigües de Barcelona distribueix a l'àrea metropolitana i arriba a les nostres llars ofereix una garantia sanitària total i en podem beure tranquil·lament tota la vida.

L'aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l'aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

L'aigua potable, a més de no tenir microorganismes patògens ni components tòxics perjudicials per a la salut ha de ser agradable i útil per als usos als quals es destina. Per aquestes raons, passa nombrosos controls des del seu origen a la natura fins que es lliura als consumidors.

Aigües de Barcelona és capdavantera en la recerca sobre qualitat de l'aigua i disposa d'un sistema de gestió preventiva del risc sanitari de l'aigua, certificat per la norma internacional ISO 22000 de seguretat alimentària. Cada any es prenen més de 100.000 mostres d'aigua de les nostres instal·lacions i se'ls fan exhaustius controls per tal de garantir que l'aigua compleixi tots els requeriments legals i ofereixi la màxima seguretat de consum.

Si vols conèixer millor la teva aigua, posem a la teva disposició l'analítica completa més recent de la teva aigua. Indica a continuació la teva adreça:

Introdueix el teu municipi Municipi

Introdueix la teva adreça

Ex: Pujades 350