Consum

Cada dia subministrem a més de tres milions de persones 650 milions de litres d'aigua, l'equivalent a omplir una vegada i mitja el Camp Nou. 

És difícil concebre l'activitat diària a les cases, a les ciutats, a les fàbriques i als camps sense aigua per beure, cuinar, netejar, gaudir de fonts i jardins o fer funcionar el comerç i la indústria. És difícil concebre l'activitat diària a les cases, a les ciutats, a les fàbriques i als camps sense aigua per beure, cuinar, netejar, gaudir de fonts i jardins o fer funcionar el comerç i la indústria. És difícil concebre l'activitat diària a les cases, a les ciutats, a les fàbriques i als camps sense aigua per beure, cuinar, netejar, gaudir de fonts i jardins o fer funcionar el comerç i la indústria.

Tota l'activitat d'Aigües de Barcelona té sentit en el moment del consum d'aigua, encara que de vegades no siguin més que uns segons, el temps que l'aigua surt de l'aixeta i desapareix pel forat de l'aigüera. Una aigua subministrada per Aigües de Barcelona que supera amb escreix la normativa sanitària establerta per l'OMS, la Unió Europea i les autoritats sanitàries del nostre país.

La qualitat de la teva aigua