14/02/2017

Aigües de Barcelona signa un conveni amb l'escola de disseny Elisava

$imgAlt

María Monzó, directora d'Innovació i Coneixement d'Aigües de Barcelona, i Santiago Albert, gerent d'Elisava, a la signatura del conveni

María Monzó, directora d'Innovació i Coneixement d'Aigües de Barcelona, i Santiago Albert, gerent de la Fundació Privada Elisava Escola Universitària (Elisava), han signat un conveni per realitzar tres projectes de final de grau innovadors, en l'àmbit del cicle integral de l'aigua.

Els projectes seran desenvolupats per l'alumnat del Grau d'Enginyeria i Disseny d'Elisava, i cada un d'ells comptarà amb un equip de tutors format pels tutors acadèmics de l'escola universitària i per professionals d'Aigües de Barcelona i de la Fundació Agbar.

Els temes que tracten els tres projectes són:

- Big data i nova materialitat de l'aigua: Planteja partir de l'estudi del big data generat per l'aigua per dissenyar objectes de l'''Internet of Things'' (internet de les coses). 

- Superilles: Pretén explorar les oportunitats d'aquest nou concepte urbanístic, a partir de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l'objectiu de trobar propostes innovadores de serveis que aportin valor a la ciutadania i a Aigües de Barcelona. 

- Renaturalització d'elements urbans: Té com a objectiu explorar les oportunitats de renaturalitzar els elements urbans de la companyia.

Els treballs tindran una durada de set mesos i al juliol els alumnes presentaran les seves propostes. Aleshores es podrà posar en valor el treball realitzat tant pels alumnes com pels tutors interns i externs dels diferents projectes. 

Vés enrere