28/02/2017

Agbar celebra el 150è aniversari amb un concert de l'Escolania de Montserrat

$imgAlt

El concert s'emmarca en els actes de celebració del 150è aniversari d'Aigües de Barcelona

  • $imgAlt
  • El concert s'emmarca en els actes de celebració del 150è aniversari d'Aigües de Barcelona

Agbar organitza aquest dijous 2 de març, a les 19 hores, al Palau de la Música Catalana, un concert solidari de l'Escolania de Montserrat a favor del Casal dels Infants amb motiu del seu 150è aniversari.

Tots els fons recaptats a partir dels donatius es destinaran al projecte Vincles del Casal dels Infants, que té l'objectiu de reforçar la formació i la capacitat de relació de les mares soles amb infants menors de tres anys i ajudar-les en la cura, l'educació i els hàbits dels seus fills per prevenir situacions de risc d'exclusió. Des que es va posar en marxa, aquesta iniciativa ha atès 330 mares i infants de diferents barris de Catalunya.

Han confirmat l'assistència al concert la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat del Govern d'Espanya, Dolors Montserrat; el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila; el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i l'expresident de la Generalitat José Montilla, entre altres autoritats.

El concert s'emmarca en els actes de celebració del 150è aniversari d'Aigües de Barcelona, i és fruit del conveni de col·laboració que el 2014 van signar la Fundació Agbar i l'Abadia de Montserrat per promoure l'activitat del cor de l'Escolania de Montserrat. 

Vés enrere