05/04/2017

El grup de runners d'Aigües de Barcelona participa a la cursa solidària Oxfam Trailwalker

$imgAlt

El grup de runners d'Aigües de Barcelona va estar present a la cursa solidària Oxfam Trailwalker

  • $imgAlt
  • El grup de runners d'Aigües de Barcelona va estar present a la cursa solidària Oxfam Trailwalker
  • El grup de runners d'Aigües de Barcelona va estar present a la cursa solidària Oxfam Trailwalker

El grup de runners d'Aigües de Barcelona va ser present a la cursa en la qual s'uneixen esport i solidaritat: l'Oxfam Trailwalker. Més de dues mil persones van participar en una marxa que va recaptar uns 730.000 euros, que es destinaran a lluitar contra la pobresa i a facilitar l'accés a l'aigua a països com el Txad o Etiòpia.

Fins a 354 equips de sis persones, tres dels quals membres del grup de runners d'Aigües de Barcelona -vestits amb una samarreta commemorativa del 150è aniversari de la companyia-, van participar en aquesta marxa solidària que va recórrer 100 quilòmetres a través de la Via Verda de Girona entre les localitats d'Olot i Sant Feliu de Guíxols.

Gràcies als donatius de les més de dues mil persones participants a la Trailwalker, organitzada per Oxfam Intermón, es van aconseguir recaptar uns 730.000 euros, que es destinaran a la lluita contra la pobresa i a facilitar l'accés a l'aigua potable dels milions de persones que no en tenen. La Fundació Agbar va fer una aportació total de 4.500 euros en total, 1.500 per cadascun dels tres equips participants d'Aigües de Barcelona.

Properament se celebraran curses amb el mateix format a Euskadi i Madrid amb l'objectiu de recaptar més fons.

Consulta la notícia de la cursa de Televisió Espanyola.

Consulta el vídeo de la Trailwalker.

Vés enrere