18/04/2017

Aigües de Barcelona participa en una nova edició de l'Innobus, l'autobús de la innovació

$imgAlt

Els participants a l¿Innobus van presentar al Citilab de Cornellà les seves propostes davant de totes les empreses

Aigües de Barcelona va participar a la segona edició de l'Innobus, una iniciativa organitzada per Innobaix, l'Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat. En aquesta edició van pujar a l'autobús una trentena d'universitaris de diverses disciplines, que van tenir l'oportunitat de conèixer com treballen les diferents empreses més innovadores de la comarca.

La jornada, organitzada per la Direcció d'Innovació i Coneixement, i que va tenir lloc al CREA el passat 15 de març, va comptar amb ponències inspiradores sobre innovació i noves formes de treballar, i també amb una presentació central sobre el servei de telelectura, protagonista del repte 'Quins nous serveis podem oferir als ciutadans gràcies a la telelectura', que Aigües de Barcelona plantejava als assistents. La visita al Dynapsis (el centre de control de telelectura) i l'entorn de treball de la Ciutat de l'Aigua van posar el punt i final a una sessió enriquidora, oberta i participativa.

Així mateix, el passat divendres 7 d'abril, i després de tres setmanes de treball mentorades per Pedro Rubio, de la Direcció de Clients, i Marta Salamero, directora de Zona Llobregat Nord, els participants a l'Innobus van presentar al Citilab de Cornellà, davant de totes les empreses, tres solucions enfocades a l'aplicació social de les antenes de telelectura a les ciutats, la participació público-privada per a la millora de la mobilitat a les grans urbs i una solució de gamificació enfocada a la ciutadania.

Vés enrere