24/10/2017

Aigües de Barcelona rep el premi a l'activitat amb més valors a la Festa dels Súpers

$imgAlt

Aigües de Barcelona va tenir una participació destacada en la nova edició de la Festa dels Súpers

  • $imgAlt

Aigües de Barcelona va tenir una participació destacada en la nova edició de la Festa dels Súpers, que s'ha celebrat aquest darrer cap de setmana a l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

La companyia va rebre el premi a l'activitat amb més valors en la quarta edició del concurs ''Superactivitats'' de la Festa. Maria Salamero, directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació, Maria Álvarez, directora de Màrqueting, i Sergi Biete, director de Zona Barcelona Sud, van recollir el premi de mans de Dani Reyes, director de Màrqueting de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Al llarg del cap de setmana, prop de 23.000 persones van passar per l'estand de la Festa d'Aigües que es va muntar a l'Estadi Olímpic, i fins a 54.000 persones van calmar la set als punts d'aigua que es van habilitar a l'espai. Els infants i les seves famílies que es van acostar a l'espai van poder gaudir de diferents jocs i activitats per descobrir el cicle integral de l'aigua i la necessitat de fer un bon ús d'aquest recurs escàs. Entre els jocs en destaquen dos d'interactius: el la família Riera, a través del qual els infants coneixen els usos de l'aigua mitjançant dispositius mòbils; i el del cicle de l'aigua, en el qual els més petits poden descobrir a través de la realitat augmentada el funcionament de cadascuna de les fases del cicle integral de l'aigua.

Al web www.lafestadaigues.cat trobaràs el calendari d'aquesta festa itinerant d'Aigües de Barcelona i podràs descarregar l'app de la família Riera per al teu dispositiu mòbil.

Prop de 190.000 persones van assistir a la 21 edició de la Festa del Súpers, que omple cada any de famílies i nens l'Anella Olímpica de Montjuïc, a Barcelona. En aquesta edició, centrada en la sostenibilitat, la natura i el medi ambient, els assistents van poder gaudir de més de 150 activitats repartides per tota la muntanya.

Vés enrere