Visualització del contingut web Visualització del contingut web

 
 

Camí de navegació Camí de navegació

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Fundació Agbar

La Fundació Agbar retorna a la societat l'experiència acumulada al llarg d'un segle i mig com a empresa històrica, global i innovadora en serveis de l'aigua. 

A través d'activitats culturals, solidàries i científiques impliquem els experts, les institucions i les empreses amb el conjunt de la societat en tots aquells temes relacionats amb l'aigua.Façana de l'edifici Amargós i Samaranch, on s'ubica el museu A través d'activitats culturals, solidàries i científiques impliquem els experts, les institucions i les empreses amb el conjunt de la societat en tots aquells temes relacionats amb l'aigua.Presentació del Fons de Solidaritat de la Fundació Agbar el Dia Mundial de l'Aigua 2012 al museu A través d'activitats culturals, solidàries i científiques impliquem els experts, les institucions i les empreses amb el conjunt de la societat en tots aquells temes relacionats amb l'aigua.Exposició permanent del Museu Agbar de les Aigües A través d'activitats culturals, solidàries i científiques impliquem els experts, les institucions i les empreses amb el conjunt de la societat en tots aquells temes relacionats amb l'aigua.Germá Bel va participar a la 5ª Edició del Cercle de l'Aigua

La Fundació Agbar té la seu en un edifici del recinte modernista de la Central Hidràulica de Cornellà, construïda a final del segle XIX, que també acull el Museu de les Aigües. A l'auditori, les sales i els jardins hi tenen lloc presentacions, congressos i altres esdeveniments científics i socials que reforcen els vincles entre Agbar i la societat.

El Cercle de l'Aigua de la Fundació Agbar és un espai de referència per dinamitzar, a través de diversos formats de presència pública, el diàleg entorn a temes d'interès econòmic, polític, social, científic i mediambiental vinculats a l'aigua.

A través d'activitats culturals, solidàries i científiques, la Fundació Agbar impliquem els experts, les institucions i les empreses en el conjunt de la societat i en tot allò que té relació amb l'aigua.

  • Impulsa activitats culturals i educatives que contribueixen a la sensibilització sobre l'aigua, el medi ambient i la salut.
  • Desenvolupa projectes solidaris que ajuden a l'equitat social i a pal·liar les situacions d'exclusió social.
  • Afavoreix el creixement econòmic en un entorn de desenvolupament sostenible intrínsec a la nostra activitat.
  • Actua com a punt de trobada entre els diferents actors del món de l'aigua: sector públic i privat, governs, ONG, organitzacions internacionals i representants socials.
  • En col·laboració amb centres de recerca i universitats fomenta la investigació sobre els reptes de futur i les qüestions emergents.
  • Divulga a través de jornades, conferències, debats i publicacions el coneixement de professionals i experts.
  • Col·labora en projectes de recuperació i difusió del patrimoni cultural, industrial i d'infraestructures de l'aigua.