2016  |  2017  |  2018  |  Tots

Tots

13/06/2018

Aigües de Barcelona coorganitza la vuitena jornada de Medi Ambient i Societat: Pautes per a la Gestió Ambiental

L'àrea de Química Orgànica del Laboratori d'Aigües de Barcelona va coorganitzar el dimarts 5 de juny, juntament amb la Universitat de Barcelona (UB) i el Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), la vuitena jornada "Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental", enguany centrada en la recerca en partícules, nanopartícules i noves estratègies de control ambiental.

Llegeix més

13/06/2018

Aigües de Barcelona participa en la tercera reunió de seguiment anual sobre el projecte europeu que estudia els efectes del canvi climàtic

Del 22 al 24 de maig de 2018, la ciutat xipriota de Nicòsia va acollir la tercera reunió anual de seguiment del projecte BINGO. Aquest projecte, finançat per la Comissió Europea, pretén desenvolupar estratègies d'adaptació al canvi climàtic sobre el cicle integral de l'aigua a partir de l'estudi de sis casos concrets. A la trobada van assistir tots els socis del projecte, entre ells Aigües de Barcelona, ¿¿per valorar l'evolució del tercer any del projecte i per planificar els treballs previstos per al quart i definitiu any.

Llegeix més
1 2 3 4 5