2016  |  2017  |  2018  |  Tots

Tots

22/05/2018

Aigües de Barcelona presenta un llibre que recull vivències ciutadanes dels diferents barris de Barcelona

Aquest vespre, el Teatre Nacional de Catalunya ha acollit la presentació de "Memòries de la ciutat de Barcelona", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents barris de la ciutat a través de les persones que hi viuen. Han intervingut a l'acte Àngel Simon, president d'Aigües de Barcelona, i alguns dels protagonistes d'aquests reculls de la vida dels diferents barris de la ciutat.

Llegeix més

19/04/2018

Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat impulsen la innovació i la cocreació amb la Sant Feliu Maker League 2018

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Lídia Muñoz, alcaldessa accidental de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui el conveni de col·laboració de l'edició de 2018 de la Sant Feliu Maker League. Aquesta iniciativa vol impulsar el desenvolupament de propostes per part d'emprenedors del municipi amb un perfil maker, és a dir, persones que creen solucions inèdites amb tecnologies com la robòtica, l'open source o la impressió 3D, entre d'altres, a fi de donar resposta a problemes concrets i trobar solucions tangibles per a la ciutat.

Llegeix més
1 2 3 4 5