2017  |  2018  |  2019  |  Tots

Tots

07/12/2018

The Zone of Hope d'Aigües de Barcelona, finalista en els 'European Excellence Awards' com a millor projecte de responsabilitat corporativa

The Zone of Hope (TZOH) d'Aigües de Barcelona ha estat un dels projectes seleccionats en el prestigiós festival European Excellence Awards, que reconeix les millors iniciatives d'Europa en l'àmbit de la comunicació i les relacions públiques. Aquesta experiència, desenvolupada per Mediapro per a Aigües de Barcelona, va ser una de les finalistes al Premi Europeu a l'Excel·lència dins de la categoria de Responsabilitat Corporativa, en la gala celebrada a Dublín el passat 6 de desembre.

Llegeix més

05/12/2018

Aigües de Barcelona presenta un llibre que recull vivències de Cornellà de Llobregat

El Castell de Cornellà va acollir ahir la presentació de "Memòries de Cornellà de Llobregat", un llibre que es vol acostar a la història dels diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona a través de les persones que hi viuen. Van intervenir a l'acte Ramon Muntaner, cantautor del moviment de la Nova Cançó i padrí del llibre; Dolors Campos, secretària de la Junta de l'Associació de Paradistes del Mercat Centre; Marta Salamero, directora de Zona Llobregat Nord d'Aigües de Barcelona, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat.

Llegeix més
1 2 3 4 5