Visualització del contingut web Visualització del contingut web

 
 

Camí de navegació Camí de navegació

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Telelectura

Controla el teu consum a tota hora i des de qualsevol lloc

Què permet la telelectura?

La telelectura es basa en les dades del comptador i ens permet saber telemàticament el consum i controlar-lo a distància, de forma ràpida i eficaç. D'aquesta manera, podem detectar ràpidament les fuites i avançar-nos a possibles avaries.

Quins beneficis m'ofereix la telelectura?

La telelectura ofereix la possibilitat de consultar el consum d'aigua en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, de forma ràpida i senzilla. Aquesta informació del consum en temps real permet detectar, de manera prematura, les fuites d'aigua i els excessos de consum.

De què m'avisa el servei de telelectura?

El servei disposa d'un sistema d'alarmes que permet detectar consums continuats o que superin el llindar mitjà del client. Aquests avisos específics s'activen per informar-nos de qualsevol incidència detectada en el consum: excessos per possibles fuites de la xarxa interior d'aigua o variacions significatives en el consum, així com recordatoris, si la situació persisteix.

Com puc gaudir dels avantatges de la telelectura?

Només cal donar-se d'alta a l'Oficina en Xarxa d'Aigües de Barcelona

Un cop activat el servei, t'avisarem en cas d'incidències.

T'enviarem avisos de possible fuita o excés de consum pel mitjà que vulguis, correu electrònic o SMS. També tens tots els avisos generats a l'Oficina en Xarxa. A la pàgina principal d'usuari apareixeran els tres darrers avisos, però també hi ha la possibilitat de consultar-los tots