14/02/2017

Aigües de Barcelona i Ship2B llancen un programa per accelerar start-ups de projectes innovadors en l'àmbit de l'aigua

$imgAlt

El Museu Agbar de les Aigües acollirà una nova Hackath2on

Aigües de Barcelona i Ship2B,  s'han unit per llançar Water4Action, un programa d'inversió i acceleració, per impulsar el valor de l'aigua com agent de canvi, accelerant start-ups d'alt impacte social relacionades amb l'aigua, les persones i la ciutat.

A través de la plataforma Water4Action, Aigües de Barcelona i Ship2B, fundació dedicada a promoure l'emprenedoria i la inversió d'impacte social, seleccionaran els millors projectes que vulguin anar més enllà de la rendibilitat econòmica i persegueixin impactar positivament en la nostra societat a través de l'aigua com a agent transformador.

La col·laboració entre aquestes dues entitats es va materialitzar al gener en una jornada que va presentar María Monzó, directora d'Innovació i Coneixement d'Aigües de Barcelona. Sota el lema Compromesos amb les persones, tenim cura de l'aigua i fem ciutat, la jornada va servir per presentar el vector d'innovació social de la companyia. María Monzó va explicar el model d'innovació oberta d'Aigües de Barcelona, on s'integra el futur laboratori d'Innovació Social, i a continuació es va realitzar un taller per decidir, conjuntament amb Ship2B, el nom d'aquest programa d'acceleració i les línies d'actuació del mateix.

El proper 7 de març es farà el llançament oficial de Water4Action i dels altres programes d¿acceleració de Ship2B per a aquest 2017, a l'edifici MediaTIC del districte 22@Barcelona.

Dins la línia de treball de la companyia en innovació oberta i innovació social, s'està preparant la HackatH2On, un esdeveniment que reunirà ments creatives per a una divertida i intensa sessió de cocreació, programació i col·laboració amb l'aigua com a fil conductor, que es durà a terme el 13 i 14 de maig al Museu Agbar de les Aigües. 

Vés enrere