2015  |  2016  |  2017  |  Tots

Tots

21/06/2017

Presentada la nova bassa del pantà de Vallvidrera

L'objectiu d'aquesta instal·lació és potenciar la biodiversitat del pantà de Vallvidrera i oferir un espai de refugi per a la fauna quan calgui buidar-lo per raons de manteniment

Llegeix més

20/06/2017

Aigües de Barcelona llança la campanya #WeloveWater per conscienciar la ciutadania que el vàter no és una paperera

Aigües de Barcelona i la startup social Citycise han llançat avui la campanya #WeloveWater, amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania que el vàter no és una paperera, i prevenir així els embussos dels desaigües, facilitar la feina que es fa a les depuradores en el tractament de les aigües residuals i evitar la contaminació dels nostres rius i del mar. 

Llegeix més

15/06/2017

Àngel Simon apel·la a mantenir la col·laboració publicoprivada en el marc dels 150 anys d'Aigües de Barcelona

Aigües de Barcelona ha celebrat avui els seus 150 anys d'història amb un acte institucional en què el president executiu d'Agbar, Àngel Simon, ha fet una crida a mantenir la col·laboració publicoprivada "com un model d'èxit a Catalunya en gairebé tots els àmbits de l'economia i de la societat". Simon ha fet aquesta apel·lació en l'acte institucional celebrat al Museu Agbar de les Aigües i que ha presidit Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. "Ens tindran sempre al costat quan es tracti de contribuir al progrés econòmic i social del país. Comptin amb el nostre compromís. Amb el meu particularment i amb el de les més de 10.000 persones que actualment formen part del grup", ha dit Simon dirigint-se al president de la Generalitat de Catalunya.

Llegeix més
1 2 3 4 5