30/11/2018

Aigües de Barcelona presenta la seva expertesa en qualitat de l'aigua a les XIV Jornades Tècniques de Sanejament i Depuració d'ESAMUR

$imgAlt

Miquel Paraira, director de Qualitat de l'Aigua, durant la seva presentació

Aigües de Barcelona va presentar una ponència sobre qualitat de l'aigua a les XIV Jornades Tècniques de Sanejament i Depuració, organitzades per ESAMUR (Entitat de Sanejament i Depuració de Múrcia) i que es van centrar en la seguretat en la reutilització amb aigües regenerades.

Miquel Paraira, director de Qualitat de l'Aigua, va presentar a les jornades la ponència sobre l'experiència adquirida després de 10 anys d'implantació del sistema de seguretat alimentària ISO 22000 i com aquesta s'ha traslladat a la seguretat de les aigües regenerades, a través dels anomenats Sanitation Safety Plans.

Es tracta de la primera experiència de presentació d'un Sanitation Safety Plan en la qual, com al seu dia amb la ISO 22000, Aigües de Barcelona ha estat pionera a nivell mundial.

Les jornades d'ESAMUR han esdevingut un referent nacional i internacional en el món de la depuració i, més concretament, de la reutilització amb aigües regenerades. Sota el títol "Regeneració d'aigües: generant confiança", es van celebrar a Lorca (Múrcia) els dies 21 i 22 de novembre, i van comptar amb la participació de representants d'administracions locals i nacionals, empreses públiques i privades i centres de recerca i universitats, tant nacionals com estrangers.

 

Vés enrere