Esplugues de Llobregat

A Esplugues de Llobregat, el 2016 des d’Aigües de Barcelona vam destinar 1.745.900 € a inversió directa, amb la finalitat de millorar el servei i atendre millor la demanda d’aigua de la ciutadania.

Altres dades d’interès d’Esplugues de Llobregat:

    • 21.693 clients servits
    • Nous contractes i actuacions entorn del clavegueram i les fonts ornamentals
    • 105,38 l/hab./dia de consum domèstic per capita


Des d'Esplugues pots gaudir de les vistes de la muntanya de Sant Pere Màrtir, que són un goig per als més de 45.000 habitants que viuen en aquest municipi del Baix Llobregat.

Sabies que...?

Durant els anys 60 i 70 aquesta població va comptar amb uns estudis cinematogràfics dedicats al western de més de 10.000 m².


Cristian Alcaide

Cristian Alcaide

“Vam obrir la botiga fa un any per donar menjar a les persones del barri en situació de vulnerabilitat. Volem garantir un plat calent a tothom.”

Jordi Palou

Jordi Palou

“El restaurant va començar a Cornellà, però se’ns va quedar petit i ens vam traslladar a Esplugues. És un plaer donar de dinar cada dia als treballadors de la zona.”

Esther Casado

Esther Casado

“Vaig fundar l’empresa fa sis anys amb un grup d’infermeres diplomades. La vocació per la nostra professió i l’esperit de superació són els valors que guien la nostra pràctica diària.”

Marc de Miguel

Marc de Miguel

"Els meus pares han estat mestres a les escoles d’Esplugues durant més de 40 anys, i estic molt orgullós del fet que hagin format a tantes generacions de la ciutat."