Gavà

En el teu municipi, Gavà, el 2016 vam dur a terme actuacions tant a la xarxa de distribució com en el conjunt d’instal·lacions d’abastament d’aigua, mitjançant inversions per un valor de 527,5 milers d’euros.

Altres dades d’interès de Gavà:

    • 21.046 clients servits
    • 152 controls analítics a la xarxa de distribució
    • Nous contractes i actuacions entorn de l’aprofitament d’aigua freàtica i els dipòsits de regulació d’aigües fluvials


Gavà és sinònim de platja i bosc, els seus més de 45.000 habitants són uns privilegiats en poder viure entre el delta del Llobregat i el massís del Garraf.

Sabies que...?

Una de les seves festes populars són Les Falles, després que un grup de valencians emigrants aconseguís establir la festivitat ara fa 36 anys.


Carolina Lauroba

Carolina Lauroba

“Ja porto quinze anys treballant a la farmàcia que vaig heretar del meu pare. Tot i que la farmàcia rep el meu nom, els veïns de Gavà l’anomenen La Pava amb motiu de la zona on es troba.”

Amadeu Payá

Amadeu Payá

“He viscut a Gavà tota la meva vida. Ara ja estic jubilat, però durant molts anys vaig vestir la gent d’aquí com a confeccionista de roba de feina.”

Laia Blasco Siñol

Laia Blasco Siñol

“Soc la segona generació que s’encarrega de la farmàcia i fa més de 30 anys que treballo a Gavà, donant servei als veïns quan ho necessiten.”

Ernest Righetti

Ernest Righetti

"El nostre forn porta al barri 3 generacions. El meu avi el va obrir el 1918 i ja hem complert 100 anys plens d’alegries, com quan vam guanyar el premi al millor pa de pagès de Catalunya el 2014."