L’Hospitalet de Llobregat

L’Hospitalet de Llobregat rep aigua tractada a la planta de Sant Joan Despí (procedent del riu Llobregat o de l’aqüífer del delta a través de diferents pous). També pot rebre l’aigua que arriba al dipòsit de la Fontsanta.

Altres dades d’interès de l’Hospitalet de Llobregat:

    • 116.789 clients servits
    • 176 controls analítics a la xarxa de distribució
    • 92,41 l/hab./dia de consum domèstic per capita


Amb més de 260.000 habitants, l'Hospitalet de Llobregat és la segona població de Catalunya per habitants. El seu creixement ha estat tan notori que, només creuant un carrer, ja s’és a Barcelona.

Sabies que...?

A principis del segle XX aquest municipi només comptava amb 5.000 habitants i, a causa dels diferents moviments migratoris, ha multiplicat la població per 500.


Mario Correa

Mario Correa

“Quan vaig començar a treballar, l’Hospitalet era un poble. Ara ja és una ciutat.”

Conxi Flotats

Conxi Flotats

“Vaig arribar al barri i a la professió de casualitat. Des d’aleshores, vaig començar a estudiar sense parar i la meva professió es va convertir en la meva passió. A més, la gent del barri és molt agraïda.”

Domingo Garrido

Domingo Garrido

"Fa 51 anys que treballo a l'Hospitalet. Molts veïns del barri es van convertir en clients habituals després d'haver-los ofert un got d'aigua quan tenien set."

Mònica Marsans

Mònica Marsans

“Vam obrir la farmàcia al 1998. A dia d’avui s’ha convertit en un negoci familiar en el que treballem constantment per donar el millor servei als veïns del barri, buscant la millor solució per cada un d’ells.”