Montcada i Reixac

El 2016, des d’Aigües de Barcelona vam atorgar al municipi de Montcada i Reixac 528 ajudes en el marc del Fons de Solidaritat, una de les nostres mesures socials dirigides a persones que estan en risc d’exclusió.

Altres dades d’interès de Montcada i Reixac:

    • 16.768 clients servits
    • 184 controls analítics a la xarxa de distribució
    • 98,95 l/hab./dia de consum domèstic per capita


El parc de la Llacuna, una gran zona verda amb més de 55.000 m² de vegetació i un llac d’origen natural, és el pulmó verd dels més de 34.000 habitants que viuen al municipi de Montcada i Reixac.

Sabies que...?

Abans del 1941 no hi havia cap estació de tren, per això els veïns s’agrupaven amb fanalets a la nit per indicar la parada del poble al conductor.


Tina Recio

Tina Recio

“Aquest projecte neix després de deu anys d’activisme. Volem ajudar i acompanyar les noies transsexuals davant el repte d’una vaginoplàstia.”

Dani Capdevila

Dani Capdevila

“El meu besavi va començar a fabricar panots per a les voreres l’any 1932. Soc la quarta generació que continua amb el negoci i esperem seguir molts anys més.”

Marta Casanovas

Marta Casanovas

“Ens agrada dir que som una escola verda: per a nosaltres és molt important educar sobre el reciclatge i l’estalvi de l’aigua des de ben petits.”

David Lago

David Lago

"El meu germà Samuel i jo vam inaugurar el bar el desembre de 2005, i el seu nom es deu a les inicials dels nostres noms. I vam voler plasmar la nostra passió decorant-ho amb elements esportius retro. És un bar únic a Montcada."