Nou Barris

Tot i el seu nom, Nou Barris està format per tretze barris on viuen més de 164.000 habitants. Destaca la vida associativa, que busca la millora social de manera constant.

Sabies que...?

El nom d’aquest districte prové d’una antiga revista dels anys 70 que publicava la primera associació de veïns de la zona.Joan Paredes

Joan Paredes

“Porto vuit anys treballant a la ferreteria i, tot i que d’això ja en fa molt, cada dia aprenc coses noves. A més, la gent del barri és molt amable i molt cordial. Espero continuar treballant aquí durant molts anys.”

Montserrat Abad

Montserrat Abad

"Fa més de tretze anys que treballo a la parada del mercat, però soc molt aficionada al teatre. A l'Agrupació Punt i Seguit de La Xixa Teatre, representem les coses que passen al barri."

Txell Martínez

Txell Martínez

“Em dedico a informar i a acompanyar les persones que venen al centre, però jo també em sento acompanyada quan un veí em regala alguna saeta con mucho duende.”

Jordi Sánchez

Jordi Sánchez

"Fa 17 anys que visc a Nou Barris i els últims cinc els he dedicat a reconstruir el seu passat, principalment el segle XIX, des de l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris."