Sant Andreu

Aquest districte de més de 146.000 habitants no sembla Barcelona, ja que els seus carrers continuen conservant la fisonomia del que es va annexionar el 1897.

Sabies que...?

Els segadors que s’esmenten en l’himne de Catalunya són els pagesos que venien a fer la sega als camps que envoltaven Sant Andreu al segle XVII.Andrea Climent

Andrea Climent

“M’encanta ser part de la colla perquè és un lloc màgic per a la seva gent: és especial, acollidora i et fa sentir tal com ets. És un lloc on trobar i trobar-se.”

Ramón Girabal

Ramón Girabal

“La fleca està oberta des del 1909. Jo pertanyo a la quarta generació, però la meva mentalitat a la feina és la mateixa que la dels meus avantpassats: fer-ho cada dia millor.”

Xavi Molas

Xavi Molas

“Estic encantat de ser la tercera generació que hi ha al capdavant de la pastisseria. Després dels meus avis i els meus pares, ara som la meva dona i jo els que oferim tot tipus de productes als veïns de Sant Andreu.”

Montserrat Bote

Montserrat Bote

"Quan vaig obrir el meu taller de joieria a Bon Pastor fa tres anys, vaig descobrir el que significa formar part d'aquest barri. Em sento afortunada de pertànyer a una comunitat on els veïns es fan costat uns als altres i tots es preocupen per tots."