Sant Boi de Llobregat

A Sant Boi de Llobregat, el 2016 des d’Aigües de Barcelona vam destinar 668.200 € a inversió directa, amb la finalitat de millorar el servei i atendre millor la demanda d’aigua de la ciutadania.

Altres dades d’interès de Sant Boi de Llobregat:

    • 230 subministraments beneficiaris de la Tarifa Social
    • 101 controls analítics a la xarxa de distribució
    • 96,83 l/hab./dia de consum domèstic per capita


Sant Boi està situat a l'inici del delta del Llobregat. És un municipi de més de 80.000 habitants, on destaquen les zones muntanyoses i la vegetació, i ha estat guardonat amb el Premi Ciutat Sostenible en dues edicions.

Sabies que...?

La UE Santboiana, equip de rugbi de la ciutat, va ser el primer club a l’Estat espanyol i va ser fundat per un veterinari.


Mari F. Cáliz

Mari F. Cáliz

“Ja són gairebé trenta anys treballant a la floristeria. Gràcies a estar de cara al públic, puc conèixer i tractar amb molta gent de Sant Boi.”

Tomás Corral

Tomás Corral

“Visc a Sant Boi des dels 8 anys. Quan vaig decidir fundar la meva empresa immobiliària, tenia molt clar que ho volia fer allà on he crescut.”

Juan Pérez

Juan Pérez

"Des que vaig obrir la braseria, vaig tenir molt clar què volia oferir als meus veïns: a part de servir la millor carn, volia que visquessin l'experiència d'assaborir una autèntica graella uruguaiana."

Maribel Bermúdez

Maribel Bermúdez

"Després d’un any al capdavant d’aquest negoci, puc dir que estic encantada de fer la vida més fàcil i dolça als veïns de Sant Boi."