Sant Joan Despí

Sant Joan Despí rep aigua tractada a la planta situada en el mateix municipi, procedent del riu Llobregat o de l’aqüífer del delta a partir de diferents pous.

Altres dades d’interès de Sant Joan Despí:

    • 15.428 clients servits
    • 95 controls analítics a la xarxa de distribució
    • 99,62 l/hab./dia de consum domèstic per capita


Els 224.105 m² de zona verda de Sant Joan Despí que conformen el terme municipal són un dels motius pels quals els més de 33.500 habitants poden estar orgullosos.

Sabies que...?

Hi ha una ruta modernista, el recorregut de la qual el protagonitzen els edificis de Josep Maria Jujol, el deixeble més conegut d’Antoni Gaudí.


Sònia Planas

Sònia Planas

“Vaig estudiar història de l’art i ara porto la direcció de la ruta modernista de Sant Joan Despí. Soc del poble de tota la vida i espero no marxar-ne ma

Joaquim Cardona Prades

Joaquim Cardona Prades

“He estat mestre 38 anys a Sant Joan Despí. Els meus millors records amb els alumnes són tots els viatges que vam fer junts arreu d'Europa.”

Paco Barrena

Paco Barrena

“La passió que senten la meva filla i el meu net per aquest esport és el que m’ha portat a implicar-me tant en el món de l’handbol.”

Ana Puertas

Ana Puertas

"El mercat on treballo es va construir l’any 1974 i la meva germana va tenir la sort d’inaugurar-ho. Des d’aleshores que som aquí, i aquí ens jubilarem."