Santa Coloma de Cervelló

A Santa Coloma de Cervelló, el 2016 des d’Aigües de Barcelona vam destinar 46.400 € a inversió directa, amb la finalitat de millorar el servei i atendre millor la demanda d’aigua de la ciutadania.

Altres dades d’interès de Santa Coloma de Cervelló:

-    3.298 clients servits
-    100 ajudes atorgades a través del Fons de Solidaritat
-    102,41 l/hab./dia de consum domèstic per capita


Entre la ribera dreta del riu Llobregat i els contraforts orientals del massís del Garraf, trobem aquesta petita població d’uns 8.000 habitants.

Sabies que...?

La família Güell va decidir establir la seva colònia tèxtil en aquesta localitat i la cripta dissenyada per Gaudí, que van construir els treballadors, és patrimoni mundial de la humanitat.


Isaac Soriano

Isaac Soriano

“Els meus pares tenien un restaurant a la Colònia Güell, però el meu germà i jo volíem fer altres coses i el vam convertir en un estudi de comunicació.”

Carles Bermell

Carles Bermell

“Jo entenc la cuina com cultura del territori. Per això cuidem molt el producte de proximitat i de temporada, i els nostres plats combinen tradició i modernitat.”

Chari Expósito

Chari Expósito

“Gràcies al quiosc he pogut conèixer molta gent de Santa Coloma. Crec que soc una privilegiada, ja que sento que tots som com una gran família.”

José María Martínez

José María Martínez

"Quan vaig obrir la meva pastisseria, la vaig batejar com La Cirera, sense saber que al poble hi havia una festa amb aquest mateix nom. La botiga va tenir molt bona acceptació i avui segueix sent una referència en el poble, igual que la festa."

Castelldefels


Sabies que...?

Els gairebé 5 quilòmetres de platja de Castelldefels, juntament amb el parc del Garraf, són els atractius naturals més importants d’una població on viuen 67.004 habitants.

La primera platja catalana amb accés wifi va ser la seva.

 

Dades d'interès de Castelldefels