Sants-Montjuïc

Al districte de Sants-Montjuïc viuen uns 184.000 habitants, amb un flux constant de gent, gràcies en gran part a l’estació de Sants i gràcies als centenars de turistes que cada setmana visiten el mític barri del Poble-sec, on va néixer Joan Manel Serrat.

Sabies que...?

El cementiri de Montjuïc és patrimoni cultural i testimonial de la ciutat, i també un punt de referència per gaudir del modernisme arquitectònic.Josep Maria Vilarrúbia-Estrany

Josep Maria Vilarrúbia-Estrany

“Crec que un dels esports nacionals és canviar els noms dels carrers. Per això, m’he especialitzat a seguir-los i perseguir-los. M’agrada esbrinar com es deien abans, ja sigui oficialment o de manera popular.”

Manel Tort

Manel Tort

“Vaig néixer, treballo i visc al mateix carrer del Poble-sec de tota la vida. Em sento molt orgullós de pertànyer al barri.”

Julia Le-Senne

Julia Le-Senne

“Quan els meus antics socis van marxar, vam reconvertir el negoci en un espai d’alimentació ecològica. Venem aliments, però també fem moltes activitats per al veïns que ens visiten.”

María Ortega Sorroche

María Ortega Sorroche

"L'any 1953, amb només 19 anys, vaig fundar el Centre Cultural Àncora, una organització que promou el desenvolupament i l'apoderament de les dones. Per aquesta tasca, vaig rebre el 2017 la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona."