Sarrià - Sant Gervasi

La proximitat de Sarrià - Sant Gervasi amb Collserola i la carretera de les Aigües fa que les més de 140.000 persones que viuen al districte puguin gaudir de la naturalesa a tocar de casa tot i viure a Barcelona.

Sabies que...?

La primera Volta Ciclista a Catalunya va sortir de l’avinguda Reina Elisenda, just a l’altura de la plaça de Sarrià, el dia de Reis de 1911.Manel Balsalobre

Manel Balsalobre

“El celler va obrir el 1930 i continuem treballant com ho feien els cellers antics. És dels pocs que queden a Barcelona d’aquella època.”

Carlos Herrero

Carlos Herrero

"Els meus pares van convertir l'antic Casinet en un restaurant, que ara ja fa 54 anys que està obert. Des de fa 3 anys, tinc l'honor de ser el seu cuiner."

Mercè Madern

Mercè Madern

“La meva família va obrir el negoci fa 130 anys. Des d’aleshores, hem estat endolcint la vida de la gent del barri durant generacions.”

Jordi Neira

Jordi Neira

“De petit sempre deia als meus pares que volia ser ‘jefe’, i avui tinc la sort de fer tasques de gestió en al sector que m’apassiona: l’esport, i en un dels clubs referents del tennis estatal: el Club Tennis Barcino.”