Protegim i afavorim la biodiversitat

Aigües de Barcelona vetlla per l’entorn de manera global i en tots els àmbits, a fi de col·laborar en la creació d’espais saludables i de qualitat. Per això, tenim cura especialment dels ecosistemes naturals en els quals pot incidir la nostra activitat i treballem per reduir l’impacte sobre els espais naturals i la biodiversitat.

 

A Aigües de Barcelona ens esforcem per minimitzar aquest impacte, a través de projectes de naturalització de les instal·lacions, i per aconseguir que la protecció de la biodiversitat dels espais en què operem sigui una realitat, així com la protecció dels espais naturals.

En aquesta línia, duem a terme projectes com l’ús d’espècies autòctones en la jardineria per combatre els efectes de les espècies invasores, l’eliminació progressiva de fitosanitaris i herbicides en el manteniment de zones verdes mitjançant el control biològic o la promoció de la fauna auxiliar, com els ocells insectívors o els ratpenats, els quals fan la feina dels químics, però de manera natural.

Coneix més sobre la nostra estratègia de biodiversitat: