Fem nostres els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, proposats per les Nacions Unides, són una crida universal a l’adopció de mesures per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat.


  

Estem adherits al Pacte Mundial de Nacions Unides des de l’any 2015 i assumim la responsabilitat de contribuir, a través de la nostra activitat, al desenvolupament sostenible. Ajudem a minimitzar els impactes negatius i maximitzar els impactes positius en les persones i el planeta.

A Aigües de Barcelona establim la nostra contribució als Objectius de Desenvolupament

Sostenible a través de tres eixos d’acció que impacten sobre diversos ODS:

  1. Pensa en global, actua en local: Estratègies prioritàries per a Aigües de Barcelona que aborden reptes globals a partir de problemes locals.
  2. Solucions específiques: Estratègies emmarcades dins el pla d’acció Aigües 2020 que desenvolupen solucions específiques i replicables per abordar reptes concrets.
  3. Aliances com a motor: Col·laboracions amb altres actors per multiplicar l’impacte i donar resposta a diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera directa o indirecta.