Fem nostres els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, proposats per les Nacions Unides, són una crida universal a l’adopció de mesures per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat.

 

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per les Nacions Unides, que es troben desglossats en 169 fites, estableixen un marc comú que aborda els principals reptes de la humanitat des d’una òptica global i transversal, en què es fa necessària la implicació activa de nosaltres, les empreses, entre molts altres protagonistes.
Definim la nostra contribució als ODS a través de tres eixos d’acció:

1. Pensa en global, actua en local: Estratègies prioritàries per a Aigües de Barcelona que aborden reptes globals a partir de problemes locals.
2. Solucions específiques: Estratègies emmarcades dins el pla d’acció Aigües 2020 que desenvolupen solucions específiques i replicables per abordar reptes concrets.
3. Aliances com a motor: Col·laboracions amb altres actors per multiplicar l’impacte i donar resposta a diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera directa o indirecta.