Política de desenvolupament sostenible

Responsive image

Ens hem compromès a avançar en el desenvolupament sostenible a través de la nostra activitat i d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. 
L’estratègia de sostenibilitat d’Aigües de Barcelona s’instrumentalitza a través del Pla Aigües 2020, un full de ruta que integra, de manera transversal, objectius i solucions que afavoreixen tots els agents implicats i el medi que ens envolta.

 
 

 

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible 


Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, proposats per les Nacions Unides, són una crida universal a l’adopció de mesures per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat.
Estem adherits al Pacte Mundial de Nacions Unides des de l’any 2015 i assumim la responsabilitat de contribuir, a través de la nostra activitat, en el desenvolupament sostenible. 

A Aigües de Barcelona hem posat el focus en 3 ODS estratègics i 6 prioritaris, i establim la nostra contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible a través de tres eixos d’acció.
 

1. Pensa en global, actua en local: Estratègies prioritàries per a Aigües de Barcelona que aborden reptes globals a partir de problemes locals.
2. Solucions específiques: Estratègies emmarcades dins el pla d’acció Aigües 2020 que desenvolupen solucions específiques i replicables per abordar reptes concrets.
3. Aliances com a motor: Col·laboracions amb altres actors per multiplicar l’impacte i donar resposta a diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera directa o indirecta.