null 3.800 persones corren contra el càncer en la primera edició de la cursa ''Barcelona en Marxa contra el Càncer''

Ahir al matí el Parc del Fòrum de Barcelona es va tenyir de verd per una causa solidària: la lluita contra el càncer. Prop de 100 corredors d'Aigües de Barcelona, col·laborador principal de la primera edició de la cursa ''En marxa contra el Càncer Barcelona'', van participar en una marxa solidària que va recaptar milers d'euros que es destinaran íntegrament a la recerca oncològica.

La primera edició de la cursa ''En marxa contra el Càncer Barcelona'' va comptar amb la participació de 3.800 persones, a més de les famílies i amics que es van citar al Parc del Fòrum per donar suport als corredors que van creuar la meta contra el càncer. Després de la cursa, es va organitzar una festa familiar amb activitats per a totes les edats.

Aquesta carrera solidària, organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, pretén convertir-se en una cita anual ineludible per a tots els amants de l'esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta cursa estaran destinats íntegrament a la recerca oncològica.

La primera edició de la cursa a Barcelona ha estat possible gràcies a la col·laboració principal d'Aigües de Barcelona, amb motiu de seu 150è aniversari.

Consulta aquí els resultats de la cursa:

10 k: https://xipgroc.cat/ca/curses/BarcelonaCancer2017/10k/resultats

5 k: https://xipgroc.cat/ca/curses/BarcelonaCancer2017/5k/resultats