null Aigües de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen la Sant Feliu Maker League, la Lliga Maker del Cicle Integral de l'Aigua

El programa d'innovació oberta que neix amb l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada creatiu entre makers al municipi, planteja als participants dos grans reptes: el repte SMART CITY, centrat a fer de les 70 fonts públiques repartides per tota la ciutat un factor de cohesió social; i el repte SMART AGRICULTURE, enfocat a optimitzar el consum d'aigua als conreus, horts urbans, horts socials i les diferents explotacions agrícoles del municipi, com el Parc Agrari del Baix Llobregat.

El programa, de 50 dies de durada, compta amb el suport d'entitats tan reconegudes en el món de l'emprenedoria, la innovació i la cultura maker com l'Imagine Creative Center, el FabLab Barcelona i Pollen, així com entitats locals com Sant Feliu Innova i l'associació Crea i Emprèn a la Vila.

La Sant Feliu Maker League posarà a disposició dels participants un gran ventall d'experts que acompanyaran els makers durant tot el procés creatiu, així com sessions d'aprenentatge sobre temes de fabricació digital, microcontroladors, sensors i actuadors, tall làser, impressió en 3D i prototipatge, que permetran als makers presentar solucions tangibles, àgils i innovadores als membres del jurat.

Inscriu-t'hi ja a través del lloc web oficial makerleague.aiguesdebarcelona.cat, tens temps fins al 14 de setembre. L'edat mínima per participar-hi és de 18 anys i la inscripció és totalment gratuïta.