null Aigües de Barcelona col·labora amb l'IND+I, la trobada anual d'innovació i indústria a Viladecans

Ignacio Escudero, director general d'Aigües de Barcelona, i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans i president de l'IND+I, han signat avui el conveni a través del qual la companyia col·laborarà en la tercera edició de la trobada IND+I, destinada a la promoció de la innovació i la indústria.

El conveni vol servir per promocionar la innovació i la indústria, en especial les tendències i tecnologies emergents, així com la reflexió i el debat sobre el futur en el marc de l'IND+I 2018. La trobada anual IND+I sobre innovació i indústria a Viladecans és un esdeveniment de referència a Catalunya i Espanya en l'àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials, i les polítiques d'innovació i competitivitat més adequades per abordar-les. La innovació i la sostenibilitat són dos dels valors que comparteixen Aigües de Barcelona i l'IND+I.

El 3 de maig d'enguany, l'Edifici Cúbic acollirà la tercera edició de l'IND+I, oberta a tothom, que tractarà de les tasques que tenim pendents com a país en l'àmbit de la innovació i la indústria, i posarà especial atenció en la ciberseguretat, el Blockchain per a ciutats intel·ligents i l'edificació sostenible.

En virtut de l'acord, se celebrarà una sessió del club de lectura de l'IND+I a les oficines d'Aigües de Barcelona, i permetrà que Maria Monzó, directora d'Innovació i Coneixement d'Aigües de Barcelona, representi la companyia al Consell IND+I, l'òrgan responsable de l'impuls institucional i tècnic.