null Aigües de Barcelona, col·laborador principal de la Marató de TV3 dedicada a les malalties infeccioses

Prop de 100 treballadors d'Aigües de Barcelona i del grup van participar ahir com a voluntaris a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la prevenció de les malalties infeccioses.

El voluntaris d'Aigües de Barcelona van ser presents a les quatre seus de la Marató, a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Durant tota la jornada, la companyia va proveïr d'aigua de l'aixeta a totes les persones que van participar a l'esdeveniment.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a la lluita contra les malalties infeccioses va finalitzar les 15 hores d'emissió d'aquest diumenge amb una recaptació de 7.215.676 euros, una quantitat que podria augmentar ja que els donatius es poden seguir fent fins el 31 de març del 2018. Durant el diumenge, es van programar més de 3.000 activitats a tot el país per recaptar el major nombre de diners però també sensibilitzar la població. Els donatius per a la investigació de les malalties infeccioses freqüents es van poder fer trucant al telèfon 905115050, només ahir diumenge, però es poden continuar duent a terme durant tres mesos més a través del banc o directament per Internet.

La 26a edició de la Marató es va dedicar a les malalties infeccioses freqüents, que ja són la causa d'una de cada tres morts al món i que, segons adverteix l'OMS, els pròxims anys es podrien convertir en una greu epidèmia. En aquest sentit, Aigües de Barcelona té en el control de la qualitat de l'aigua és una de les màximes prioritats. Tan és així que som la primera empresa espanyola i una de les primeres del món en el seu sector que té la mateixa certificació de garantia sanitària que han de complir els aliments (ISO22000). Aquesta tasca implica que l'aigua de consum a casa nostra és el producte alimentari més controlat amb un total de més de mig milió (580.095) de controls de qualitat l'any