null Aigües de Barcelona dóna suport al primer equip femení del CE Europa

Aigües de Barcelona ha signat un acord amb el CE Europa a través del qual el primer equip femení lluirà el logo de la companyia a les seves samarretes al llarg de la temporada 2018-19, a més de la col·locació de dues lones publicitàries a l'estadi Nou Sardenya.

Aigües de Barcelona  aposta per promocionar i donar suport a l'esport femení, que en els darrers anys està aconseguint deixar de ser minoritari per anar guanyant terreny. Així ho demostra la dada segons la qual, en els darrers cinc anys, les fitxes s'han multiplicat gairebé per quatre. "A Aigües de Barcelona estem fermament compromesos amb la ciutat de Barcelona i les seves persones i sempre cerquem col·laboracions que s'emmarquin en aquest context. Aquest acord amb un dels equips històrics de la ciutat ens és molt grat perquè compleix aquests requisits, però a més, està en la nostra línia de fomentar els hàbits saludables i de promoure l'equitat de gènere. L'Europa és un dels referents pel que fa al futbol femení i no podem passar aquesta fantàstica oportunitat de ser el patrocinador del seu equip femení", destaca Maria Salamero, Directora d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d'Aigües de Barcelona.

El CE Europa va ser un dels pioners quan, l'any 2001, va crear el seu primer equip femení. Disset anys després, el Femení A milita a la Segona Divisió, a tan sols una categoria de la màxima estatal, i el club ja compta amb tres equips més de futbol femení en les categories de juvenil, cadet i infantil.

En aquest sentit, Víctor Martínez, president del CE Europa afirma que "per a l'Europa un acord de patrocini amb Aigües de Barcelona ens permet impulsar encara més el futbol femení de l'entitat. Fa anys que el nostre sènior milita a la divisió de plata del futbol estatal i cada vegada la nostra marca està més consolidada, reforçada pels equips formatius de l'entitat. Estratègicament el suport d'una marca consolidada com Aigües de Barcelona fa créixer encara més el nostre futbol femení en un moment on, afortunadament, des de diferents sectors socials es lluita per intentar arribar a la màxima igualtat en l'esport".