null Aigües de Barcelona participa en una publicació de l'American Water Works Association, l'associació d'empreses del cicle integral de l'aigua als Estats Units i Canadà

L'editorial de l'American Water Works Association (AWWA), l'associació d'empreses d'abastament i sanejament dels Estats Units i Canadà, acaba d'incloure en el llibre Water Quality in Distribution Systems dos articles sobre les propietats organolèptiques de les aigües de consum. Els articles han estat escrits, juntament amb altres autors, per Ricard Devesa, responsable de l'Àrea de Química del laboratori d'Aigües de Barcelona.

Concretament, Ricard Devesa és coautor de dos capítols d'aquesta publicació referents a les propietats organolèptiques de les aigües de consum i els seus mètodes d'assaig: d'una banda, "Taste, Odor and Appearance", i de l'altra, "Methods for Identifying and Monitoring Water Quality Aesthetics in Distribution Systems".

L'editorial de l'AWWA és la més prestigiosa a nivell mundial en l'àmbit de l'aigua juntament amb la de la International Water Association (IWA). Els autors de les seves publicacions són habitualment nord-americans, però en aquest cas Aigües de Barcelona va rebre la invitació de  l'AWWA per participar en la redacció d'aquest text considerant el prestigi internacional assolit pels treballs del seu laboratori sobre gustos i olors del seu panel de tast, els seus estudis de microcontaminants orgànics i la seva destacada participació en el comitè de gustos i olors de la International Water Association (IWA).