null Aigües de Barcelona participarà en la 7a edició de la Màgic BDN Running el diumenge 18 de març a Badalona

La prova és un memorial a l'atleta badaloní Luis Condon i destinarà 1 euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras, que lluita contra la leucèmia. Aigües de Barcelona instal·larà punts d'avituallament al llarg del recorregut i organitzarà la Festa d'Aigües al final de la cursa, amb jocs per als més petits.

La Màgic BDN Running torna el proper diumenge 18 de març amb la intenció de consolidar-se com una de les curses de 10 quilòmetres amb més èxit de participació de l'àrea metropolitana. Enguany, com a novetat, la prova incorpora una variant de circuit de 5 quilòmetres. El tret de sortida tindrà lloc a la rambla del Gorg a les 9.30 h per als participants de la cursa de 10 quilòmetres, i a les 9.45 h per als del circuit de 5 quilòmetres. La nova distancia acostarà l'esport a un ventall més ampli de corredors de la ciutat i permetrà augmentar el nombre de participants que gaudeixen de la prova. Després de sis edicions i una gran acollida, el repte de la 7a edició és assolir una xifra de 4.000 participants.

Aigües de Barcelona participarà en la cursa amb la instal·lació de dos punts d'avituallament. Un al quilòmetre 5, ubicat al Passeig Marítim, a l'alçada del carrer d'en Prim, i l'altre al final del trajecte, al carrer Guifré, cantonada Antoni Bori. Aquesta acció palesa el compromís de la companyia amb la reducció dels residus i la protecció del medi ambient. L'objectiu és, a més, estendre el consum d'aigua de l'aixeta, un dels productes alimentaris més controlats del món que els ciutadans de l'àrea metropolitana poden consumir amb total tranquil·litat. No en va, Aigües de Barcelona du a terme més de mig milió de controls de qualitat l'any i disposa d'un dels laboratoris més avançats d'Europa. A Badalona, l'aigua passa prop de 300 controls analítics a la xarxa de distribució cada any abans d'arribar a les llars.

Els participants i visitants de la cursa també podran gaudir, al final del recorregut, de la Festa d'Aigües, l'activitat itinerant d'Aigües de Barcelona amb jocs per als més petits per al gaudi de tota la família, que els permetrà descobrir el cicle integral de l'aigua i la necessitat de fer un bon ús d'un recurs escàs com és l'aigua.

Aquest migdia s'ha fet la presentació oficial de la cursa, amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; el director de zona Besòs d'Aigües de Barcelona, Eduard Bosch; la regidora delegada d'Esports, María Gallardo; en nom de l'organització, Guillem Franquesa, i la representant del Centre Comercial Màgic Badalona, Sílvia Valls.

L¿alcaldessa de Badalona ha volgut destacar que, a part de ser una cursa molt valorada pels corredors, presenta un aspecte de solidaritat i inclusivitat que la fa diferent i única. El lema de la competició 'Fes-la teva' deixa clar que els participants són partícips d'una activitat que va més enllà de la pràctica esportiva'', ha afegit.

Per la seva part, Eduard Bosch ha destacat el compromís d¿Aigües de Barcelona amb Badalona i la seva ciutadania: ''Prova d'això és la nostra participació en aquest esdeveniment esportiu de ciutat i amb un marcat caràcter solidari'', ha indicat.

Fes-la teva

Sota el lema 'Fes-la teva', la cursa es vol vincular amb els valors de solidaritat i relació amb el teixit social de la ciutat, fent èmfasi en el caràcter extraesportiu de la prova. L'essència solidària de la Màgic BDN Running es manté i es promou un any més: és un homenatge a l'atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de la leucèmia. En aquest sentit, 1 euro de cada inscripció es destina a la lluita contra aquesta malaltia mitjançant la Fundació Josep Carreras. Amb el suport de l'Obra Social `la Caixa', en sis edicions ja s'han recaptat 20.000 euros.

Les inscripcions i tota la informació de la cursa es troben a: www.magicbdnrunning.cat