null Aigües de Barcelona presenta un llibre que recull vivències ciutadanes dels diferents barris de Barcelona

Aquest vespre, el Teatre Nacional de Catalunya ha acollit la presentació de "Memòries de la ciutat de Barcelona", un llibre que vol acostar-se a la història dels diferents barris de la ciutat a través de les persones que hi viuen. Han intervingut a l'acte Àngel Simon, president d'Aigües de Barcelona, i alguns dels protagonistes d'aquests reculls de la vida dels diferents barris de la ciutat.

Àngel Simon ha destacat que aquest llibre vol "recuperar la història de la ciutat, dels districtes, dels barris, a través de les persones que hi viuen". Pel president d'Aigües de Barcelona, l'edició d'aquest volum no és un fet puntual, sinó "el tret de sortida cap a una major proximitat cap als habitants de Barcelona".

A més, ha assenyalat que la companyia "seguirà compromesa amb el que ens ha portat fins aquí: l'aposta per la feina ben feta, la sostenibilitat, el compromís social i la vocació de servei. I el més important dels compromisos: la lluita contra la pobresa". En aquest sentit, ha recordat que "a Aigües de Barcelona no tallem l'aigua a ningú que no la pugui pagar. Ho vam començar a fer l'any 2012 quan vam detectar que la situació de les famílies era complicada per la crisi econòmica i ho seguirem fent amb mesures com la darrera: la condonació del deute a les famílies vulnerables i la bonificació a pensionistes en situació de vulnerabilitat i autònoms".

"Memòries de la ciutat de Barcelona" és un llibre que recull una nova mirada sobre Barcelona i que recopila les Memòries del districte, col·lecció de llibres dedicats als deu districtes de Barcelona on s'inclouen els records de diverses persones que hi viuen o hi treballen i que exemplifiquen el compromís de la companyia amb la ciutat. I és que són 150 anys de relació amb la ciutadania basada en el servei, el compromís i la confiança, amb moltes històries humanes al darrere. Ara Aigües de Barcelona n'ha volgut recollir algunes en un conjunt de llibres plens d'evocacions, vivències i records.

Les presentacions dels llibres a cada districte que s'han dut a terme en els darrers mesos s'han convertit en actes de reivindicació del fet de ser de barri, i han exemplificat la voluntat de la companyia d'acostar-se al veïnat de la ciutat a la qual serveix les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, amb vocació de servei per servir aigua de la màxima qualitat.

Fes clic aquí per consultar les Memòries del Districte