null Aigües de Barcelona i el Consell de l’Esport Escolar col·laboraran per fer del Cros Challenge un esdeveniment més sostenible

 

Aigües de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona per fer més sostenibles les curses del Cros Challenge. Gràcies a aquest conveni, la companyia instal·larà punts d’hidratació a totes les curses i posarà a disposició dels corredors gots biodegradables.

La Challenge de Cros és una de les fites més importants del calendari d’activitats del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Al llarg de la temporada, se celebren set curses en set parcs urbans de Barcelona. Acullen milers de nens, nenes i joves que hi poden participar individualment o en grup. L’alta participació i el gran nombre de categories que hi ha fan que cada jornada es converteixi en una festa de l’esport.

La primera fita d’aquest calendari va tenir lloc el passat diumenge, 26 de gener, al parc de la Maternitat. Un total de 650 esportistes de totes les categories escolars van protagonitzar la 17a edició del Cros de les Corts, en el qual van poder hidratar-se gràcies als punts d’avituallament sostenibles d’Aigües de Barcelona.

Aquesta signatura suposa un pas més en l’aposta d’Aigües de Barcelona per l’esport de proximitat i el foment dels hàbits saludables. En aquest cas, enfocat als més petits, en el que sens dubte és una oportunitat per consolidar en ells valors com la sostenibilitat i l’esportivitat, al mateix temps que se’ls consciencia sobre la importància de fer un ús responsable de l’aigua.