null Aigües de Barcelona consolida la seva aposta pel futbol de proximitat

Aigües de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Unió Esportiva Horta i el club de futbol Món Esportiu Sant Adrià. Es consolida així l’aposta de la companyia per l’esport de proximitat com a eina per al foment d’hàbits saludables i de valors com el treball en equip o la solidaritat.

D’aquesta forma, Aigües de Barcelona renova la seva col·laboració amb una entitat històrica com l’UE Horta, molt vinculada amb el món de l’aigua i molt arrelada al barri. Al mateix temps, uneix el seu camí amb el club de futbol Món Esportiu Sant Adrià, una entitat dedicada al futbol femení que fomenta l’esport de base al barri.

Aquesta és una unió lògica tenint en compte l’objecte social de la nostra companyia. A més, és una plataforma ideal per traslladar a la ciutadania els valors de la protecció del medi ambient i l’ús responsable de l’aigua. Els tres clubs amb els quals s’han signat acords de col·laboració també són reconeguts per la seva feina en l’esport de base i amb els més petits, el que permetrà treballar valors com la feina en equip.