null The Zone of Hope, premiada per la Red Española del Pacto Mundial per la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible

L’exposició The Zone of Hope, impulsada per Aigües de Barcelona, ha obtingut el reconeixement go!ODS, atorgat per la Red Española del Pacto Mundial i la Fundación Rafael del Pino, per la seva contribució a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i els objectius de l’Agenda 2030.  

En concret, el projecte ha estat guardonat per la seva aportació a l’ODS 13 d’Acció pel Clima. El jurat ha valorat la tasca de sensibilització i la innovació d’aquesta exposició de realitat virtual immersiva, que permetia al visitant viure en primera persona els efectes del canvi climàtic. 

El Pacte Mundial de Nacions Unides opera a Espanya a través de la Red Española, que té actualment 1.603 entitats adherides a aquesta iniciativa de responsabilitat social empresarial. El seu objectiu és fomentar la implantació dels Deu Principis del Pacte Mundial entre les entitats signants per a la sostenibilitat empresarial i treballar els ODS amb les empreses i el sector privat. 

Aquest és el segon any que es lliuren aquests premis. Els criteris per designar els guardonats tenen a veure amb la capacitat d’impacte, l'’escalabilitat, la difusió que es fa de l'’Agenda 2030 i el treball en aliances. Per a la seva elecció, s’'ha comptat amb un jurat constituït per experts en sostenibilitat iI innovació.

The Zone of Hope va tancar les seves portes a finals de l’any passat amb més de 50.000 visitants. Amb aquesta iniciativa, Aigües de Barcelona pretenia sensibilitzar la ciutadania de l’'impacte que pot tenir el canvi climàtic i de la necessitat d’'actuar urgentment per preservar el planeta.