null Aigües de Barcelona i La Xarxa uneixen esforços per fer espais de treball més sostenibles

El conveni de col·laboració entre les dues entitats implica la distribució de cantimplores de vidre per a tots els treballadors 

Aigües de Barcelona i La Xarxa de Comunicació Local (XAL) han unit esforços per tal de fer espais de treball més sostenibles. L’acord assolit permetrà que tots els treballadors de la redacció de La Xarxa a Barcelona disposin d’una cantimplora de vidre facilitada per la companyia que contribuiran a reduir l’ús de plàstics. En total, s’han lliurat 250 cantimplores per a treballadors i col·laboradors per tal de reduir els residus generats.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’estratègia de la companyia de fomentar hàbits sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. En aquest sentit, Aigües de Barcelona ha contribuït a la sostenibilitat dels principals esdeveniments de Barcelona i la seva àrea metropolitana, conscienciant sobre la importància d’un bé tan valuós i escàs com l’aigua. Es tracta de curses com La Mercè 2019, la Jean Bouin,  la III Cursa AECC Barcelona en Marxa Contra el Càncer, el Cross Escolar o La Ciutat dels Somnis.