null Aigües de Barcelona donarà 48.581 euros a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono per lluitar contra la COVID-19

Aigües de Barcelona donarà 48.581 euros a favor de l’assaig clínic #JoEmCorono per a la lluita contra el coronavirus, gràcies a la campanya per passar-se a la factura digital.

La campanya, que es va iniciar el març de l’any passat i que ja ha finalitzat, tenia l’objectiu de destinar 1 euro a la lluita contra el coronavirus per cada persona que es donés d’alta a la factura digital. Així doncs, durant aquesta campanya s’han donat d’alta 48.581 persones per rebre la correspondència de forma digital. 

Aigües de Barcelona farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que té al Dr Bonaventura Clotet com una de les figures més visibles. D’aquesta manera, la companyia fa la seva contribució a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la investigació.

Amb aquesta acció,  Aigües de Barcelona vol posar el seu gra de sorra en la lluita contra la COVID-19 promovent la col·laboració de la ciutadania amb una iniciativa líder a la qual s’han sumat milers d’empreses i persones. A més, també es vol promoure el respecte al medi ambient , impulsant hàbits sostenibles.