null Impulsem amb la Federació Catalana de Voluntariat Social el projecte per assessorar els seus voluntaris en l'àmbit de la Seguretat i Salut

Aigües de Barcelona, la Societat General d'Aigües de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social han signat aquest migdia el conveni per impulsar el projecte de voluntariat social "Ajudant als que ajuden", destinat a donar suport tècnic i formació a persones voluntàries de les entitats federades a la Federació, inicialment en l'àmbit de la salut i la seguretat.

La signatura d'aquest acord vol facilitar que les entitats del Tercer Sector beneficiàries del programa millorin les activitats que realitzen els seus voluntaris des del punt de vista de la seguretat i salut. Per això, persones voluntàries d'Aigües de Barcelona i del grup Agbar amb formació en Seguretat i Salut Laboral assessoraran als voluntaris de les entitats adscrites a la Federació Catalana de Voluntariat Social en aquesta matèria.

El conveni exemplifica la voluntat de la companyia i del grup Agbar per donar suport a les entitats del Tercer Sector, de seguir transformant el nostre entorn i potenciant l'esperit col·laboratiu per tal de sumar sinergies amb les entitats que ens envolten.  

La Federació Catalana de Voluntariat Social és una xarxa d'entitats sense ànim de lucre que treballa pel foment, la promoció i el reconeixement del voluntariat social a Catalunya, i té entre els seus objectius principals que tant el voluntariat i l'associacionisme, per la seva valuosa aportació a la millora democràtica del país, siguin fomentats i reconeguts com a tal.