null L’exposició The Zone of Hope, guardonada per l’associació 22@

 

El premi valora aquelles iniciatives i projectes de RSC que tenen lloc al 22@, tot tenint en compte el seu origen, la seva organització, el seu impacte i els elements innovadors que proposa. Elisabet Bergés. de la direcció d'Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d’Aigües de Barcelona, va ser l'encarregada de recollir el premi.

 

El guardó es va atorgar en el marc de la 7ª Convenció Empresarial del 22@ Join the Loop, que va organitzar 22@Network BCN, l’Associació d’Empreses i Institucions del districte 22@, integrada per més de 150 empreses i institucions del districte 22@ i més de 20.000 treballadors.

 

The Zone of Hope, immersió en un futur evitable

The Zone of Hope  és una espectacular experiència de realitat virtual en primera persona pionera a Europa en la qual els visitants poden veure i sentir físicament els efectes del canvi climàtic a través d'un viatge en el temps. En aquest viatge el públic pot experimentar fred, calor o vent, passejar per l'interior d'una glacera i quedar atònit al veure i viure amb gran realisme, gràcies a la tecnologia 3D, una inundació a Barcelona o la desertificació en un embassament de Catalunya.

Amb The Zone of Hope, Aigües de Barcelona vol sensibilitzar la ciutadania de l’impacte que pot tenir el canvi climàtic i la necessitat d'actuar urgentment calin entre la ciutadania, cada un en el seu àmbit i conjuntament com a societat, per preservar el planeta.  L’experiència, situada al Reial Cercle Artístic de Barcelona, es podrà visitar fins a finals de novembre del 2019. Se’n poden adquirir les entrades mitjançant el web www.thezoneofhope.com. Els clients d’Aigües de Barcelona podran obtenir quatre entrades gratuïtes.