null L’artista Ekosaurio pinta un mural a l’ETAP de Sant Joan Despí

En el marc del projecte Waterwall, del 26 al 30 de setembre l’artista urbà Ekosaurio ha pintat un mural a l’exterior de l’ETAP de Sant Joan Despí. Waterwall és una iniciativa d'intervenció artística participativa per redecorar diversos actius d’Aigües de Barcelona que actualment presenten pintades vandàliques.

El projecte s’ha dut a terme a Sant Joan Despí amb l’objectiu de rehabilitar un dels murs exteriors de la planta de tractament d’aigua potable de la ciutat.

A més, gràcies a la participació activa de quatre instituts de la localitat (Salvador i Pedrol, Ferrer i Guàrdia, Gran Capità i Ateneu Instructiu), més de 1.000 joves van triar, mitjançant votacions als seus instituts, la il·lustració que s’hauria de pintar. El disseny guanyador va ser el d’Ekosaurio, un artista urbà que troba la seva inspiració en la flora natural i que, també amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona, ha pintat un mural a les parets exteriors de l’antiga presó Model de Barcelona.

Així mateix, durant la setmana del 26 de setembre, alguns dels joves que van participar en les votacions han col·laborat amb Ekosaurio i l’han ajudat en la realització del mural.