null Aigües de Barcelona col·labora en la creació d’un mural de l’artista Ekosaurio a l’antiga presó la Model

Des del 19 i fins al 23 de setembre, l’artista Ekosaurio, de la mà d’Aigües de Barcelona, ha pintat un mural a les parets exteriors de l’antiga presó la Model de Barcelona.

Aquesta acció artística es duu a terme amb motiu de la celebració dels 10 anys de Rebobinart, una productora d’art d’urbà que organitza, durant els mesos de setembre i octubre, la renovació d’alguns dels murals de l’antiga presó la Model, així com exposicions i activitats per reflexionar sobre l’art urbà legal com a eina d’expressió.

Ekosaurio, artista porto-riqueny que troba la seva inspiració en la flora natural, ha plasmat una “vegetació vibrant que reclama el seu espai buscant una nova identitat. L’obra convida a curar-se i transformar-se a través de l’art i la comunitat”.

L’any 2018, Rebobinart i Aigües de Barcelona van crear conjuntament el projecte Waterwall, amb l’objectiu de convertir espais i infraestructures en iniciatives cooperatives on els ciutadans poguessin escollir l’artista per il·lustrar-los i evitar així que fossin vandalitzats. Del 26 de setembre al 2 d’octubre, el mateix Ekosaurio serà l’artista convidat de la tercera jornada Waterwall, en la qual es pintarà un dels murs de la planta de tractament d’aigua potable de Sant Joan Despí.