null Aigües de Barcelona participa en l’acte de celebració del 20è aniversari de la norma SGE 21

Aquest any es compleixen 20 anys de la creació de la norma SGE 21, i per celebrar-ho, Forética ha retransmès un programa de TV especial a través de la TV online de Servimedia.

A l’acte, en representació d’Aigües de Barcelona, hi ha participat Mònica Rubio, tècnica de desenvolupament sostenible agenda 2030 i retiment de comptes, que ha destacat la importància d’avaluar els impactes socials de la companyia i de transmetre els valors de defensa del medi ambient. “Les nostres relacions es desenvolupen en un marc de confiança i col·laboració, basant-nos en el diàleg amb escolta activa. Busquem transmetre la nostra estratègia de sostenibilitat als nostres grups d’interès i fer-los partícips d’aquesta”, ha declarat.

L’SGE 21 és la primera norma europea que permet implantar, auditar i certificar un sistema de gestió ètica i socialment responsable. Aquesta norma va ser llançada per Forética, l’associació d’empreses i professionals de l’RSE, i constitueix una eina clau per a la integració dels aspectes ambientals, socials i de bon govern en la gestió d’empreses i organitzacions de tot tipus. Aigües de Barcelona la té implantada en el seu funcionament, i com ha assegurat Rubio, “li permet avaluar i gestionar els impactes socials”.