null Es presenta Síty 2017, el programa d'incubació de start-ups per millorar la qualitat de vida de la ciutadania

 

Aigües de Barcelona ha presentat avui, en el marc de l'Smart City Expo World Congress Síty 2017, el programa d'incubació d'empreses incipients o start-ups que abordin els reptes de l'alimentació dels ciutadans en aquests tres àmbits: hàbits alimentaris saludables, economia circular a l'alimentació, i eficiència a la cadena alimentària.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, innovant a partir de les noves tecnologies i aprofitant l'alt nivell de Barcelona com a ecosistema emprenedor. El programa compta amb el suport d'Aigües de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Universitat de Barcelona i Incubio, la incubadora especialitzada en big data amb seu a Barcelona, entre d'altres entitats.

Després de deu setmanes d'incubació, els projectes finalistes es presentaran al Demo Day, que es celebrarà en el marc de la Fira Alimentaria 2018, un esdeveniment internacional de referència per tots els professionals de la indústria de l'alimentació, i cita obligada amb la innovació, les darreres tendències i la internacionalització del sector.