null Signem un conveni amb l'Ajuntament de Badalona per dur a terme un projecte innovador de pintura mural al dipòsit del Pomar

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el director d'Aigües de Barcelona,  Ignacio Escudero, han signat aquest migdia el conveni per dur a terme el projecte de participació ciutadana "WaterWall". El pla consisteix en la realització d'una pintura mural al dipòsit d'Aigües de Barcelona del barri del Pomar de Badalona, amb la participació de col·lectius de joves del municipi.

Aquesta activitat vol donar resposta als inconvenients que ocasionen les pintures vandàliques a les instal·lacions d'Aigües de Barcelona, realitzant pintures murals sobre aquestes amb la participació ciutadana com a solució innovadora i dissuadir de posteriors actes vandàlics.

El grup de joves de l'Espai Jove Morera i de l'Espai Jove Supernova Lloreda de Badalona seran els encarregats de la creació d'una pintura mural al dipòsit d'aigües situat a la Riera del barri de Pomar (https://goo.gl/maps/g8qF5kwKSVL2), per a la qual cosa disposaran de tot el material i dels recursos necessaris per a la realització d'aquesta activitat.

L'alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha manifestat que amb aquesta actuació "es posarà en valor i es donarà visibilitat a la creativitat i a la participació dels joves de Badalona, a la vegada que es pren conscienciació de l'espai públic i es combat el vandalisme". Per la seva banda, Ignacio Escudero ha remarcat que amb aquest conveni, el primer d'aquestes característiques que se signa amb un ajuntament, es vol fomentar la participació ciutadana "i unir dues necessitats: el manteniment de les instal·lacions en bones condicions d'ús i l'apropament de l'art urbà al jovent".